Комплект «ATIS Будинок» – відеодомофон 4" з відеопанеллю для доступу до приміщення за допомогою електромеханічного замка

1143477
4 104,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Комплект домофонії для контролю доступу за допомогою електромеханічного замка включає: відеодомофон білого кольору з кольоровим екраном TFT 4 дюйми і сенсорними кнопками керування; кольорова панель виклику чорного кольору з роздільною здатністю 1000ТВЛ і кутом огляду 110°; електромеханічний замок із нержавіючої сталі; гнучкий перехід чорного кольору; блок керування замком (БКЗ); діод випрямний 1N4007.


Готовий комплект домофонії з електромеханічним замком «ATIS Будинок» включає: відеодомофон білого кольору з кольоровим TFT екраном 4 дюйми та сенсорними кнопками керування; кольорова панель виклику чорного кольору з роздільною здатністю 1000ТВЛ і кутом огляду 110°; електромеханічний замок із нержавіючої сталі; гнучкий перехід чорного кольору; блок керування замком (БКЗ); діод випрямний 1N4007. Кабель для підключення обладнання не входить до комплекту, його треба купувати окремо по метрах.

Що таке комплект «ATIS Будинок»?

«ATIS Будинок» – це готовий комплект домофонії, що складається з комплекту відеодомофону та відеопанелі та електромеханічного замка. До складу комплекту також входять діод для захисту котушки замка від перенапруги/підвищеного імпульсного струму, БКЗ для забезпечення живлення електрозамка від відеодомофону, гнучкий перехід для захисту від пошкоджень кабелю, що підключається до замка.

Для чого використовується комплект?

Комплект призначений для забезпечення безпечного та контрольованого доступу до квартири, приватного будинку, офісу чи іншого житлового чи робочого приміщення. Він дозволяє, перебуваючи всередині приміщення та без безпосереднього контакту побачити, почути та переговорити з відвідувачем, а також за необхідності відчинити йому двері за допомогою електромеханічного замка. Кнопка виходу на замку дозволяє без перешкод залишити приміщення.

Які переваги комплекту домофонії ATIS Будинок?

- До домофона можна підключити дві панелі виклику.

- До відеопанелі можна підключити будь-який тип електрозамка завдяки вбудованому реле NO/NC та відмикати його з відеодомофона.

- ІК-підсвічування відеопанелі забезпечує хорошу видимість вночі.

- Електромеханічний замок можна встановити як на правосторонніх, так і на лівих дверях.

- Можливе зовнішнє встановлення замку – корпус із нержавіючої сталі.

- Відімкнути замок можна кількома способами: зовні за допомогою ключів, що входять до комплекту, дистанційно – імпульсом напруги 12В, зсередини – за допомогою вбудованої механічної кнопки.

- За необхідності для замку можна встановити режим «відімкнено» (замок буде постійно відімкнений) – затиснувши кнопку відімкнення та прокрутивши ключ до упору.

- Завдяки наявності в комплекті блоку керування замком (БУЗ) немає потреби у додатковому блоці живлення для замка.

- Кнопка виходу на замку дозволяє відвідувачеві залишити приміщення в будь-який зручний для нього час, не звертаючись до допомоги господаря приміщення / адміністратора офісу.

- Діод захищає котушку замка від виходу з ладу, а гнучкий перехід – кабель від механічних пошкоджень.

Що важливо?

Кабель для підключення пристроїв не входить. Його потрібно купувати окремо за метрами.

Всі інші елементи, включаючи монтажні аксесуари, з'єднувальні проводи та кронштейни для домофону і панелі, поставляються в комплекті і забезпечують безпроблемне встановлення.

Atis
1143477
100 од.
2022-07-07
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук