Комплект «ATIS Smart Квартира» – Wi-Fi відеодомофон 7" з переадресацією виклику на мобільний телефон через Tuya Smart + відеопанель 2Мп та контроль доступу за допомогою електромеханічного замка

1753788
10 101,35 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Комплект домофонії з переадресацією виклику на мобільний телефон через застосунок Tuya Smart та контролем доступу за допомогою електромеханічного замка включає: Wi-Fi відеодомофон білого кольору з сенсорним IPS екраном 7 дюймів, з підтримкою Tuya Smart; кольорова панель виклику чорного кольору з роздільною здатністю 2Мп і кутом огляду 120°; діод випрямний 1N4007; електромеханічний замок з нержавіючої сталі; гнучкий перехід чорного кольору; блок керування замком (БКЗ); microSD картка пам'яті 64GB з адаптером.


Готовий комплект домофонії з електромеханічним замком «ATIS Smart Квартира» включає: Wi-Fi відеодомофон білого кольору з сенсорним IPS екраном 7 дюймів, з підтримкою Tuya Smart; кольорова панель виклику чорного кольору з роздільною здатністю 2Мп і кутом огляду 120°; діод випрямний 1N4007; електромеханічний замок з нержавіючої сталі; гнучкий перехід чорного кольору; блок керування замком (БКЗ); microSD картка пам'яті 64GB з адаптером. Кабель для підключення обладнання до комплекту не входить, його треба купувати окремо по метрах.

Що таке комплект «ATIS Smart Квартира»?

«ATIS Smart Квартира» – це готовий комплект домофонії, що складається з комплекту відеодомофону, відеопанелі та електромеханічнного замка, з можливістю переадресації виклику на мобільний телефон через застосунок Tuya Smart та віддаленого відімкнення замка. До складу комплекту також входять діод для захисту котушки замка від перенапруги / підвищеного імпульсного струму, БКЗ для забезпечення живлення електрозамка від відеодомофона, гнучкий перехід для захисту від пошкоджень кабелю, що підключається до замка, та картка пам'яті на 64 ГБ до домофону для запису фото/відео відвідувачів.

Для чого використовується комплект?

Комплект призначений для забезпечення безпечного та контрольованого доступу до квартири, приватного будинку, офісу чи іншого житлового чи робочого приміщення. Він дозволяє, перебуваючи всередині приміщення та без безпосереднього контакту або віддалено на смартфоні побачити, почути та переговорити з відвідувачем, зробити фото/відео на карту пам'яті, а також за необхідності відчинити йому двері. Кнопка виходу на замку дозволяє без перешкод покинути приміщення.

Завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднанню та встановленню на мобільний пристрій застосунку Tuya Smart, можна віддалено із застосунку:

- переадресувати виклик із підключеної панелі на смартфон і подивитися, хто до вас прийшов;

- відімкнути підключений електрозамок;

- віддалено переглянути архів запису;

- змінювати налаштування відеодомофона.

Але найголовніше - всі пристрої, що підтримують Tuya Smart, можна об'єднати в одну екосистему і створювати сценарії керування розумним будинком: наприклад, відімкнути підключений до домофонної системи електрозамок і увімкнути за допомогою розумної розетки кондиціонер. І все це – за допомогою кількох кліків у застосунку.

Які переваги комплекту домофонії ATIS Smart Квартира?

- Переадресація виклику на смартфон, дистанційне відімкнення підключеного замка та керування домофоном завдяки вбудованому Wi-Fi модулю та підтримці застосунку Tuya Smart.

- До домофона можна підключити одночасно 2 AHD/TVI/CVI відеопанелі з роздільною здатністю Full HD або 2 аналогові панелі виклику і 2 AHD/TVI/CVI з роздільною здатністю Full HD або 2 аналогові відеокамери, 2 датчики тривоги, 1 додатковий монітор (або телевізор) з НЧ входом, також паралельно ще + 5 відеодомофонів.

- Запис фото/відео відвідувачів на карту пам'яті відбувається за рухом (детектор руху на 1 канал), тривогою (при підключених охоронних датчиках), а також автоматично і вручну.

- До відеопанелі можна підключити будь-який тип електрозамка завдяки вбудованому реле NO/NC та відмикати його з відеодомофона/смартфона через застосунок.

- Роздільна здатність відеопанелі Full HD (1080p | 1920х1080) і широкий кут огляду 120° дозволяють якісно відстежувати, що відбувається перед входом в зону, що охороняється.

- ІЧ-підсвічування відеопанелі забезпечує хорошу видимість вночі.

- Електромеханічний замок можна встановити як на правобічних, так і на лівобічних дверях.

- Можливе зовнішнє встановлення замка – корпус із нержавіючої сталі.

- Відімкнути замок можна кількома способами: зовні за допомогою ключів, що входять до комплекту, дистанційно – імпульсом напруги 12В, зсередини – за допомогою вбудованої механічної кнопки.

- За необхідності для замка можна встановити режим «відімкнено» (замок буде постійно відімкнений) – затиснувши кнопку відімкнення та прокрутивши ключ до упору.

- Завдяки наявності у комплекті блоку керування замком (БКЗ) немає потреби у додатковому блоці живлення для замка.

- Кнопка виходу на замку дозволяє відвідувачеві залишити приміщення в будь-який зручний для нього час, не звертаючись до допомоги господаря приміщення / адміністратора офісу.

- Діод захищає котушку замка від виходу з ладу, а гнучкий перехід – кабель від механічних пошкоджень.

Що важливо?

Кабель для підключення пристроїв не входить до комплекту. Його потрібно купувати окремо за метрами.

Всі інші елементи, включаючи монтажні аксесуари, з'єднувальні дроти та кронштейни для домофона і панелі, поставляються в комплекті і забезпечують безпроблемне встановлення.

Atis
1753788
100 од.
2022-07-07
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук