Комплект для відеоспостереження з 7-дюймовим відеодомофоном BCOM BD-770FHD Black та купольною 2Мп відеокамерою UNC UMD-2MIR-20W/2.8

2150301
7 735,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Комплект відеоспостереження складається з 7-дюймового відеодомофона BD-770FHD Black і купольної відеокамери UNC UMD-2MIR-20W/2.8 з високою роздільною здатністю та інфрачервоним підсвічуванням до 20 метрів. Комплект застосовується для забезпечення безпеки та контролю в різних ситуаціях, як-от домашня безпека, спостереження за офісом або магазином, контроль доступу на об'єктах, моніторинг громадських місць тощо. Домофон оснащений кольоровим IPS-екраном з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 1024 x 600 пікселів. Розмова по гучному зв'язку. Управління домофоном за допомогою сенсорного екрана. Роздільна здатність відеокамери: 2 Мп 1080P (1920 x 1080). Розмір матриці: 1/3" CMOS-матриця. Об'єктив: 2.8 мм. Кут огляду по горизонталі: 90.5° по вертикалі: 49.6° по діагоналі: 109.5°. Перевертання зображення: 180° по горизонталі, 180° по вертикалі. Захист від перенапруги: 4 кВ. Пило та вологозахист: IP67 Українці обирають BCOM
Комплект для відеоспостереження з 7-дюймовим відеодомофоном BCOM BD-770FHD Black та купольною 2Мп відеокамерою UNC UMD-2MIR-20W/2.8 з інфрачервоним підсвічуванням до 20 метрів. Відеокамера має високу роздільну здатність 1920 x 1080 з об'єктивом 2.8 мм і широкий кут огляду за горизонталлю: 90.5°, за вертикаллю: 49.6° і за діагоналлю: 109.5°, а також можливість перевертання зображення за горизонталлю 180° і за вертикаллю 180°, що забезпечує повне покриття довкілля.

Відеокамера має водонепроникний і пилозахищений дизайн за стандартом IP67, що забезпечує її високу надійність і довговічність. Трьохосьовий механізм камери забезпечує її гнучке встановлення та позиціонування, що робить її ідеальним рішенням для різних монтажних сценаріїв. Не рекомендується встановлювати камери відеоспостереження під прямим попаданням на них атмосферних опадів, а також навпроти прямого попадання в об'єктив камери променів сонця або яскравого освітлення ліхтарного стовпа.

Інтуїтивно зрозуміле меню відеодомофона BD-770FHD Black українською мовою дасть змогу без зусиль налаштувати конфігурацію системи: обрати мову системи, налаштувати мелодію та гучність дзвінка, тривалість виклику, вибрати режим запису фото/відео, ввімкнути або вимкнути детектор руху, ввімкнути запис відеоповідомлення від відвідувачів (лише за наявності MicroSD-картки), установити спосіб запису за тривогою (фото/відео), тривалість тривожного сигналу, налаштувати яскравість, контрастність та кольоровість екрана, відформатувати SD-картку.

Крім того, надається опція оновлення програмного забезпечення з функцією постійного ввімкненого екрана. Цей функціонал перетворює домофон на своєрідне "електронне вікно", даючи вам змогу спостерігати за тим, що відбувається зовні, через домофон, якщо встановлено камеру відеоспостереження. При придбанні обладнання у вас з'явиться можливість використовувати його для "нічного бачення" при їзді на автомобілі з вимкненими фарами. Це може бути особливо корисно для військових. Звертаємо вашу увагу, що ці функції не ввімкнені за замовчуванням і потребують встановлення відповідного програмного забезпечення через наш відділ технічної підтримки.

Разом з обладнанням також включено такі компоненти: кабель BNC-power ATIS завдовжки 18 метрів, розгалужувач живлення ATIS L4, роз'єм BNC (IN) - клема для підключення, клеми для роз'єму живлення (тато та мама), а також кабель завдовжки 2 метри з перетином 4*0.22 мм, виготовлений з міді. Систему можна також доповнити штекером для прикурювача, що забезпечить додаткове джерело живлення і можливість використання в автомобілі без необхідності внутрішнього встановлення або використання акумулятора.

Можливі сценарії застосування комплекту для відеоспостереження:

- Домашня безпека: Встановлення комплекту дає змогу власникам будинку або квартири бачити відвідувачів перед вхідними дверима через відеодомофон і відстежувати ситуацію навколо будинку за допомогою відеокамери. Це забезпечує підвищений рівень безпеки та спокою для мешканців.

- Офісна безпека: В офісних будівлях комплект може бути використаний для контролю доступу, а також для моніторингу безпеки в різних зонах, як-от вестибюль, парковка, складські приміщення тощо.

- Торгові точки: У магазинах, ресторанах або інших комерційних установах комплект може допомогти в наступних аспектах: спостереження за відвідувачами, дотримання правил безпеки, запобігання крадіжкам і поліпшення обслуговування клієнтів.

- Громадські місця: У громадських місцях, таких як парки, сквери, площі та громадські будівлі, комплект може використовуватися для забезпечення безпеки відвідувачів, запобігання злочинам і неправильній поведінці.

- Промислові об'єкти: На промислових об'єктах, заводах або будівельних майданчиках комплект може слугувати для контролю за виробничими процесами, безпекою персоналу та виявлення інцидентів.

- Об'єкти інфраструктури: У місцях громадського транспорту, вокзалах, аеропортах та інших об'єктах інфраструктури комплект може використовуватися для забезпечення безпеки пасажирів, контролю території та виявлення інцидентів.

- Автомобільне відеоспостереження в нічний час: В автомобілі комплект може використовуватися для гарантування безпеки водія та пасажирів у нічний час, коли фари вимкнені. Це особливо важливо в умовах обмеженої видимості або на темних ділянках дороги, де потрібне збереження невидимості, наприклад, під час військових операцій або в погано освітлених місцях. (цей функціонал не ввімкнено за замовчуванням і потребує встановлення спеціального програмного забезпечення, зверніться до технічної підтримки)

Функціональні особливості відеодомофона BCOM BD-770FHD Black:

- до домофона можливо під'єднати одночасно 2 AHD/TVI/CVI відеопанелі з роздільною здатністю Full HD або 2 аналогові панелі виклику та 2 AHD/TVI/CVI з роздільною здатністю Full HD або 2 аналогові відеокамери, 2 датчики тривоги, 1 додатковий монітор (або телевізор) із НЧ-входом, також паралельно ще +5 відеодомофонів;

- домофон BD-770FHD Black оснащений кольоровим IPS-екраном з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 1024*600 пікселів;

- розмова з відвідувачем здійснюється в режимі гучного зв'язку (HandsFree);

- управління домофоном відбувається за допомогою сенсорного екрана;

- слот на microSD карту об'ємом до 32 Гб (клас не нижче 10-го) - купується окремо, внутрішня пам'ять на 128 Мб;

- запис фото/відео за рухом з 4 каналів (одночасно з 1 каналу, де є рух), за тривогою (за умови під'єднаних охоронних датчиків), а також автоматично і вручну;

- інтерком на 6 відеодомофонів;

- вибір мелодії для кожної панелі виклику.

Основні характеристики купольної відеокамери UNC UMD-2MIR-20W/2.8:

- Роздільна здатність максимальна: 2 Мп 1080P (1920 x 1080)

- Розмір матриці: 1/3" CMOS-матриця

- Об'єктив: 2.8 мм

- Кут огляду по горизонталі: 90.5° по вертикалі: 49.6° по діагоналі: 109.5°

- Мінімальна освітленість: 0.02 люкс (F2.0, AGC ON) 0 люкс (IR увімкнено)

- Дальність ІЧ-підсвічування: до 20 метрів

- Частота кадрів: TVI/AHD/CVI: 1080P@30 к/с, 1080P@25 к/с; 720P@30 к/с, 720P@25 к/с; CVBS: PAL, NTSC

- Режим день/ніч: 3 режими: авто (за замовчуванням), день, ніч

- Перевертання зображення: 180° по горизонталі, 180° по вертикалі

- Відеовихід: BNC, підтримується TVI/AHD/CVI/CVBS

- Робоча температура: -30°C ~ +60°C

- Вологість: ≤95% (RH, без конденсації)

- Захист від перенапруги: 4 кВ

- Ступінь захисту: IP67

- Електроживлення: DC 12 В (±25%), із захистом від зворотної полярності та захистом від перенапруги, 5.5 мм інтерфейс живлення

- Споживана потужність: 2.88 Вт

- Монтаж: поверхневий монтаж

- Розміри (∅ х висота): ∅ 118 x 96 мм

- Матеріал: пластик

Комплектація:

- Відеодомофон 7" BCOM BD-770FHD Black

- Відеокамера UNC UMD-2MIR-20W/2.8 купольна 2 Мп

- BNC-power кабель ATIS 18 м

- Розгалужувач живлення ATIS L4 (Quality B)

- Роз'єм ATIS BNC(IN)-під затискач

- Роз'єм-power під затиск (тато)

- Роз'єм-power під затиск (мама) - 2 шт

- Кабель у метрах 4*0.22 U-Cu - 2 м

BCOM
2150301
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук