Сигнальна лампа BFT RADIUS LED BT R0 24V без антени

278522
1 178,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

BFT RADIUS LED BT R0 24V сигнальна лампа для будь-якої 24 В автоматики для воріт, також підходить до шлагбаумів та іншого подібного обладнання. Сповіщення про роботу пристрою здійснюється світловими імпульсами, що виходять від світлодіодів, розташованих на платі. Напруга живлення: DC 24 В. Потужність: 5 Вт. Матеріал: ABS-полікарбонат. Клас захисту: IP44. Робоча температура: -20°С ~ +55°С. Розміри: 156 x 122 x 65 мм
Лампа сигнальна BFT RADIUS LED LED BT R0 24V призначена для сповіщення про початок руху воріт, шлагбаумів або інших пристроїв, тим самим попереджаючи і додаючи додаткову безпеку. Підходить до будь-якої 24 В автоматики для воріт, а також шлагбаумів і подібного обладнання. Сповіщення про роботу пристрою здійснюється світловими імпульсами, що виходять від світлодіодів, розташованих на платі. За необхідності можна активувати постійне світіння, що дає змогу застосовувати пристрій як додаткове підсвічування.
Вона виконана в корпусі з міцного ABS-полікарбонату. Лампа має практичність і надійність у роботі, завдяки використанню ударостійкого матеріалу, який забезпечує її довговічність. Корпус також має захист від вологи і погодних умов, що робить її ідеальним рішенням для використання на вулиці.
Яскраво-помаранчевий колір матеріалу і яскраве світло лампи ефективно сповіщають про початок руху воріт або шлагбаума. Лампу також можна встановити на стіну або колону під кутом 90° за допомогою кронштейна BFT B 00 R02: в комплекті з лампою він не поставляється, його можна придбати додатково. У ній немає автономного акумулятора, а сигнали надходять виключно по дротах.
Лампа сигнальна BFT RADIUS LED LED BT R0 24V є ідеальним вибором для використання в системах управління доступом, контролю проходу або автоматичних воріт. Вона забезпечує надійне сповіщення про рух і покращує безпеку та функціональність вашої системи.
Характеристики:

- Напруга живлення: DC 24 В
- Потужність: 5 Вт
- Матеріал: ABS-полікарбонат
- Клас захисту: IP44
- Робоча температура: -20°С ~ +55°С
- Розміри: 156 x 122 x 65 мм
- Вага: 200 г
BFT
278522
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук