Оптичний кабель Fifix OTDr G 4F-1.0kN (1 метр)

274923
9,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Підвісний волоконно-оптичний кабель Fifix OTDr G 4F-1,0kN призначений для побудови мереж широкосмугового доступу за принципом FTTH. Діаметр кабелю: 5.2 ± 0,3 mm. Навантаження: до 1 kH. Силовий елемент: склонитки. Тип кабелю: круглий. Кількість оптичних волокон: 4. Застосування: для прокидання між опорами. Тип оптичного волокна: одномодове (SM). Матеріал оболонки: HD-PE (Поліетилен високого тиску). Мінімальний радіус вигину, монтаж/експлуатація: 20 діаметрів кабелю. Максимальне навантаження при стисненні: 500 Н/мм. Відстань між опорами: до 80 м. Ціна вказана за 1 метр кабелю.
Ціна вказана за 1 метр кабелю.
Підвісний волоконно-оптичний кабель Fifix OTDr G 4F-1,0kN призначений для побудови мереж широкосмугового доступу за принципом FTTH (Fiber to the Home). Основні переваги кабелів Fifix OTDr G 4F-1,0kN полягають у легкості, невеликих габаритах і високій гнучкості. Кабель має круглу форму і складається з діелектричних силових елементів, додатково захищених оболонкою з поліетилену високої щільності.
Оптичний кабель Fifix OTDr G 4F-1,0kN складається з чотирьох одномодових оптичних волокон, які розташовуються в центральній трубці, наповненій тиксотропним гелем. Силовим елементом виступають склонитки, а роль периферійних силових елементів виконують два склопластикових стрижні (прутки).
Вага кабелю становить лише 20 кг на 1 км, а максимальне довготривале навантаження під час розтягування становить 1 кН. Такі характеристики роблять кабель легким, але досить міцним для різних умов експлуатації.
Від механічних пошкоджень і проникнення вологи оптичні волокна захищає зовнішня оболонка кабелю, яку виготовляють із поліетилену високої щільності - вона надійна, довговічна і легко знімається. Завдяки цьому, кабель можна використовувати практично в будь-яких кліматичних зонах нашого регіону, не побоюючись порушення його цілісності в процесі експлуатації.
Оптичні кабелі OTDrG від FiFix призначені для побудови оптоволоконних мереж FTTH (Fiber to the Home) за допомогою зовнішньої прокладки. Кабель може підвішуватися на опорах повітряних ліній зв'язку і кронштейнах, встановлених на стінах будівель, що робить його зручним для використання в різних мережевих інфраструктурах і умовах експлуатації.
Характеристики:

- Діаметр кабелю: 5.2 ± 0,3 mm
- Навантаження: до 1 kH
- Силовий елемент: склонитки
- Тип кабелю: круглий
- Кількість оптичних волокон: 4
- Застосування: для прокидання між опорами
- Тип оптичного волокна: одномодове (SM)
- Матеріал оболонки: HD-PE (Поліетилен високого тиску)
- Мінімальний радіус вигину, монтаж/експлуатація: 20 діаметрів кабелю
- Максимальне навантаження при стисненні: 500 Н/мм
- Відстань між опорами: до 80 м
- Діапазон допустимих температур під час зберігання: -20°C ~ +60°C
- Вага кабелю: 20 кг/1 км
FiFix
274923
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук