Жорсткий диск 2TB Western Digital Purple WD23PURZ для відеоспостереження

270022
3 370,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Жорсткий диск Western Digital Purple WD23PURZ для систем відеоспостереження, розроблений спеціально для безперервного запису і зберігання відеоматеріалів. Володіє технологією AllFrame 4K, яка оптимізує потоки даних і забезпечує безперервний запис відео високої роздільної здатності. Форм-фактор: 3.5". Тип жорсткого диска: Внутрішній. Об'єм: 2 TB. Швидкість обертання шпинделя: 5400 об/хв. Швидкість передачі даних: 180 МБ/сек. Розмір буфера: 64 MB. Інтерфейс підключення: SATA III. Споживана потужність: 4.7 Вт. Рівень шуму: 27 дБ
Жорсткий диск Western Digital Purple WD23PURZ відмінне рішення для систем відеоспостереження, розроблене спеціально для безперервного запису і зберігання відеоматеріалів. З його унікальними функціями та надійною продуктивністю він гарантує безпеку і збереження важливих даних.
WD Purple WD23PURZ розроблений для безперервної роботи в системах відеоспостереження, що працюють цілодобово. Він здатний впоратися з інтенсивними навантаженнями та забезпечує довговічність і стабільну роботу навіть у найвимогливіших умовах.
WD Purple WD23PURZ має технологію AllFrame 4K, яка оптимізує потоки даних і забезпечує безперервний запис відео високої роздільної здатності. Це дає йому змогу легко впоратися із записом кількох відеопотоків одночасно, що важливо для систем відеоспостереження з кількома камерами.
Зі швидкістю обертання шпинделя 5400 об/хв і швидкістю передавання даних до 180 МБ/сек, WD23PURZ пропонує швидку й ефективну роботу з великими обсягами відеоданих. Це особливо важливо при одночасному записі з декількох камер або при програванні записів у режимі багатоканального перегляду.
Жорсткий диск Western Digital Purple WD23PURZ являє собою надійне рішення для систем відеоспостереження, забезпечуючи високу продуктивність, безпеку даних і довговічність. Його унікальні функції та висока ємність роблять його ідеальним вибором для професійних систем відеоспостереження будь-якого масштабу.
Характеристики:

- Модель: WD23PURZ
- Лінійка (Серія): WD Purple
- Форм-фактор: 3.5"
- Тип жорсткого диска: Внутрішній
- Об'єм: 2 TB
- Швидкість обертання шпинделя: 5400 об/хв
- Швидкість передачі даних: 180 МБ/сек
- Розмір буфера: 64 MB
- Інтерфейс підключення: SATA III
- Споживана потужність: 4.7 Вт
- Рівень шуму: 27 дБ
- Розміри: 101.6 x 26.1 x 147 мм
- Вага: 570 г
Western Digital
270022
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук