Модуль аварійного живлення BFT SL BAT 2 для приводів серії BT 24V

268158
3 709,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

BFT SL BAT 2 модуль аварійного живлення для забезпечення безперервної роботи відкатних воріт у разі збоїв в електропостачанні. Для всіх типів воріт і шлагбаумів. Вид: Акумуляторна батарея. Сумісний з приводами: Deimos BT A400, Deimos BT A600, Ares BT A1000, Ares BT A1500. Ємність: 1.2 Ач. Застосування: Внутрішнє встановлення. Діапазон робочих температур: -20°C ~ +55°C
Модуль аварійного живлення BFT SL BAT 2 призначений для забезпечення безперервної роботи ваших відкатних воріт навіть у разі збоїв в електропостачанні. Цей модуль поєднує в собі високу продуктивність, надійність і простоту використання.
Особливістю модуля BFT SL BAT 2 є його сумісність із відкатними приводами серії BT, що працюють на напрузі 24 В. Якщо раптом виникає проблема з основним електроживленням від мережі 220 В, акумуляторна батарея BFT SL BAT 2 вступає в дію, забезпечуючи надійне і безперебійне живлення для приводів воріт.
За допомогою цього модуля аварійного живлення ви можете бути впевнені, що ваша система відкатних воріт буде працювати в будь-яких ситуаціях. Батарея BFT SL BAT 2 має високу ємність 1.2 Ач, що дає змогу виконати від 7 до 10 повних циклів відчинення та зачинення воріт упродовж дня.
Цей модуль розроблений для внутрішньої установки та легко інтегрується в вашу встановлену систему приводів. Модуль автоматично заряджається, щойно відновлюється основне електроживлення, що забезпечує його готовність до подальшої експлуатації.
Незалежно від погодних умов або проблем з електропостачанням, модуль аварійного живлення BFT SL BAT 2 гарантує безпеку та комфорт під час використання відкатних воріт. Не потрібно турбуватися про розблокування воріт вручну або виходити з автомобіля в негоду - цей модуль бере на себе всі турботи та забезпечує надійну автоматизацію процесу відкриття і закриття воріт.
Характеристики:

- Призначення: Для всіх типів воріт і шлагбаумів
- Вид: Акумуляторна батарея
- Сумісний з приводами: Deimos BT A400, Deimos BT A600, Ares BT A1000, Ares BT A1500
- Ємність: 1.2 Ач
- Застосування: Внутрішнє встановлення
- Діапазон робочих температур: -20°C ~ +55°C
- Напруга заряду: 27.2 В
- Струм заряду: 130 мА
- Дані виявлено за зовнішньої температури 25°C
- Поріг захисту вичерпаної батареї: 20.4 В
- Час перезаряджання акумулятора: 12/14 год
- Запобіжник: 20A
BFT
268158
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук