Кондиціонер Neoclima SkyCold NS/NU-18EHBIw1 інверторний

241155
40 999,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Тип: Інверторний. Рекомендована площа приміщення: до 52 кв.м. Компресор: Toshiba. Фреон: R32. Потужність: 19000 BTU/h. Теплопродуктивність: 5,5 кВт. Холодопродуктивність: 5,2 кВт. Робочий діапазон температур: -25°C до +50°C. SEER (робота на охолодження) 7. SCOP (робота на обігрів) 4. Клас енергозбереження: А++. Рівень шуму внутрішнього блоку: 20/28/34 дБ. Рівень шуму зовнішнього блоку: 41 дБ
Кондиціонер інверторний Neoclima SkyCold NS/NU-18EHBIw1 — це високоякісний і потужний кондиціонер, який призначений для забезпечення комфортних умов у великих приміщеннях. Він володіє сучасною інверторною технологією, яка дає змогу йому працювати більш ефективно й економічно, ніж традиційні моделі. Він має потужність 5,5 кВт і призначений для використання в невеликих кімнатах площею до 52 кв.м.
Цей кондиціонер здатний швидко охолоджувати або обігрівати повітря в приміщенні, забезпечуючи комфортну температуру в будь-який час року. Завдяки своїй високій потужності, він може ефективно працювати навіть у великих приміщеннях, таких як офіси або комерційні будівлі.
Neoclima SkyCold NS/NU-18EHBIw1 також оснащений функцією самодіагностики, яка автоматично визначає та усуває несправності в роботі пристрою. Крім того, кондиціонер має вбудовану систему очищення повітря, яка видаляє пил, бруд та інші шкідливі речовини з повітря, забезпечуючи чисте і свіже повітря в приміщенні.
Керувати кондиціонером дуже просто за допомогою інтуїтивно зрозумілого і зручного пульта дистанційного керування. Ви можете легко налаштувати температуру, режим роботи та інші параметри відповідно до ваших потреб.
Кондиціонер Neoclima SkyCold NS/NU-18EHBIw1 - це найкраще рішення для забезпечення комфортних умов у великих приміщеннях, що забезпечує високу потужність і сучасні функції управління та самодіагностики.

- Режим ECO і TURBOЗа допомогою спеціального режиму ECO спліт система знижує споживання електрики на 60 відсотків, при цьому підтримує встановлену температуру в приміщенні. А в разі, коли необхідно швидко збити температуру, допоможе режим Турбо, який за найкоротший час виведе роботу кондиціонера NS/NU-18EHBIw1 на встановлену температуру користувачем.
- Wi-Fi управлінняІнверторна спліт-система Неокліма Скайколд NS/NU-18EHBIw1 оснащена опцією Wi-Fi управління за допомогою будь-якого гаджета (Android, iOS). Для під'єднання цієї функції необхідно встановити модель WF-01 у внутрішній блок кондиціонера і завантажити застосунок NetHome Plus (App Store, Google Play).
- Тиха роботаНовий, інверторний компресор працює з мінімальним рівнем шуму. Гучність роботи спліт-системи на мінімальних обертах становить лише 20 дБ, що для людини абсолютно не створить дискомфорту. Відповідно Neoclima SkyCold NS/NU-18EHBIw1 ідеально підійде для використання в зоні відпочинку.
- Функція DimmerІноді тихої роботи кондиціонера недостатньо для комфортного відпочинку, часто подразником є і світлові індикатори. Функція "DIMMER" - bможливість вимкнути підсвічування екрана, одним натисканням кнопки. Особливо корисно в нічний час, якщо спліт система NS/NU-18EHBIw1 встановлена в спальні.
- Температурний діапазонВеликий діапазон робочої температури, за якої інверторний кондиціонер Neoclima Skycold NS/NU-18EHBIw1 здатний працювати - взимку, в режимі опалення від -25 до 30 градусів, в режимі охолодження від -15 до 50 градусів. Це дає змогу контролювати і встановлювати комфортний клімат цілий рік.
- Фреон R32 і покриття Golden FinРобота на інноваційному, високопродуктивному холодоагенті R32 сприяє економії в споживанні електрики, також цей фреон абсолютно безпечний для навколишнього середовища. А спеціальне покриття теплообмінників GOLDEN FIN забезпечить надійний захист від корозії, грибкових забруднень і цвілі.
- Клас A++Високе співвідношення споживання до видачі (показник SEER). Іншими словами, клас енергоефективності кондиціонера Неокліма NS/NU-18EHBIw1 серія SkyCold становить А++.
- Функція Smart AutoАвтоматичний режим з інтелектуальним перемиканням між основними програмами роботи спліт системи Neoclima Skycold NS/NU-18EHBIw1 - холод, тепло, вентиляція, сушка.

Характеристики:

- Тип: Інверторний
- Рекомендована площа приміщення: до 52 кв.м
- Компресор: Toshiba
- Фреон: R32
- Потужність: 19000 BTU/h
- Теплопродуктивність: 5.5 кВт
- Холодопродуктивність: 5.2 кВт
- Робочий діапазон температур: -25°C до +50°C
- SEER (робота на охолодження) 7
- SCOP (робота на обігрів) 4
- Клас енергозбереження: А++
- Рівень шуму внутрішнього блоку: 20/28/34 дБ
- Рівень шуму зовнішнього блоку: 41 дБ
- Розмір внутрішнього блоку: 965 x 215 x 319 мм
Neoclima
241155
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук