Кондиціонер Neoclima SkyCold NS/NU-24EHBIw1 інверторний

241153
48 999,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Тип: Інверторний. Рекомендована площа приміщення: до 70 кв.м. Компресор: Toshiba. Фреон: R32. Потужність: 26000 BTU/h. Теплопродуктивність: 7,6 кВт. Холодопродуктивність: 7,3 кВт. Робочий діапазон температур: -25°C до +50°C. SEER (робота на охолодження) 6.4. SCOP (робота на обігрів) 4. Клас енергозбереження: А++. Рівень шуму внутрішнього блоку: 26/30/40 дБ. Рівень шуму зовнішнього блоку: 46 дБ
Кондиціонер Neoclima SkyCold 2.0 NS/NU-24EHBIw1 — це інверторна модель, призначена для використання в приміщеннях площею до 70 квадратних метрів. Він оснащений сучасною інверторною технологією, яка забезпечує більш ефективну та економічну роботу пристрою, ніж традиційні моделі.
Кондиціонер може працювати навіть за низьких температур до -25°C, що дає змогу використовувати його цілий рік. Він також має високу енергоефективність, відповідаючи стандартам класу A++/A+, що дає змогу істотно скоротити витрати на електроенергію.
Кондиціонер Neoclima SkyCold 2.0 NS/NU-24EHBIw1 використовує холодоагент R32, який вирізняється з-поміж інших типів холодоагентів вищою енергоефективністю та меншим впливом на довкілля. Крім того, він оснащений системою очищення повітря, яка видаляє пил, бруд та інші шкідливі речовини з повітря, забезпечуючи чисте і свіже повітря в приміщенні.
Управління кондиціонером здійснюється за допомогою зручного пульта дистанційного керування. Ви можете налаштувати температуру, режим роботи та інші параметри відповідно до ваших потреб.
Кондиціонер Neoclima SkyCold 2.0 NS/NU-24EHBIw1 - це найкраще рішення для забезпечення комфортних умов у приміщеннях площею до 70 квадратних метрів. Він має високу потужність, сучасні функції та високу енергоефективність, що робить його привабливим вибором для використання в будь-яких умовах.

- Режим ECO і TURBOЕко-режим зменшує споживання електрики на 60%, при цьому підтримує комфортну температуру в приміщенні. Також, за допомогою Turbo режиму, кондиціонер NS/NU-24EHBIw1 виходить на встановлену температуру за короткий проміжок часу, чим швидко створює комфортний клімат у приміщенні.
- Wi-Fi управлінняПобутова інверторна спліт-система Неокліма SkyCold NS/NU-24EHBIw1 за допомогою додатково встановленого модуля WF-01 і додатка NetHome Plus має можливість керування через мережу інтернету Wi-Fi. Контролювати температуру вдома можна через телефон, при цьому не перебуваючи біля кондиціонера.
- Тиха робота26 дБ - гучність роботи внутрішнього блоку на низькій потужності абсолютно не заважає під час сну. Кондиціонер NS/NU-24EHBIw1 ідеально підходить для використання в кімнатах відпочинку або спальні.
- Функція DimmerСпеціальна функція "DIMMER" дає змогу натисканням однієї кнопки на пульті дистанційного керування вимкнути підсвічування дисплея. Особливо корисна ця можливість у нічний час, коли світлові індикатори можуть бути перешкодою для комфортного відпочинку.
- Температурний діапазонУ режимі охолодження спліт-система серії SkyCold NS/NU-24EHBIw1 здатна працювати від -15 до +50 градусів, а в режимі опалення, від +30 до, максимум, -25 градусів. Такий широкий діапазон дає можливість роботи системи практично цілий рік, за будь-якої погоди.
- Фреон R32 і покриття Golden FinРобота на новому фреоні R32 забезпечує підвищену продуктивність, також, виключає негативний вплив на озонову кулю. А спеціальне гідрофільне покриття теплообмінника у внутрішньому і зовнішньому блоках, продовжує термін роботи кондиціонера Neoclima SkyCold NS/NU-24EHBIw1.
- Клас A++Співвідношення споживаної енергії до виробленої у спліт-системи Неокліма NS/NU-24EHBIw1 відповідає високим показникам SEER - А++.
- Функція Smart AutoРежим автоматичного контролю перемикання між стандартними режимами залежно від погоди: холод/тепло/осушення/вентиляція.

Характеристики:

- Тип: Інверторний
- Рекомендована площа приміщення: до 70 кв.м
- Компресор: Toshiba
- Фреон: R32
- Потужність: 26000 BTU/h
- Теплопродуктивність: 7.6 кВт
- Холодопродуктивність: 7.3 кВт
- Робочий діапазон температур: -25°C до +50°C
- SEER (робота на охолодження) 6.4
- SCOP (робота на обігрів) 4
- Клас енергозбереження: А++
- Рівень шуму внутрішнього блоку: 26/30/40 дБ
- Рівень шуму зовнішнього блока: 46 дБ
- Розмір внутрішнього блоку: 1080 x 226 x 335 мм
Neoclima
241153
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук