MC-4 конектор Staubli MC-socket PV-KBT4/6I-UR 5-6 мм (мама)

260214
83,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

MC-4 конектор Staubli MC-socket PV-KBT4/6I-UR 5-6 мм (мама) призначений для з'єднання фотомодулів та інверторного обладнання до 1500 В постійного струму. Технологія MULTILAM гарантує чудову довготривалу надійність і низький контактний опір протягом усього терміну служби виробу.
Конектор Staubli MC-socket PV-KBT4/6I-UR 5-6 мм (мама) є надійним і простим у використанні з'єднувальним елементом, спеціально розробленим для з'єднання фотомодулів та інверторного обладнання до 1500 В постійного струму.
Однією з особливостей конектора MC-4 є його можливість витримувати високі струмові навантаження, що робить його ідеальним вибором для використання в сонячних енергетичних системах. Завдяки простоті у використанні та безпечному з'єднанню (стикуванню), цей конектор є зручним в експлуатації та підходить для використання як у промислових, так і в домашніх умовах.
Конектор MC-4 також має можливість багаторазового з'єднання-роз'єднання, що дає змогу легко встановлювати й обслуговувати сонячні панелі та інше обладнання. Крім того, завдяки можливості з'єднання кабелів з різними діаметрами, конектор MC-4 забезпечує універсальність і гнучкість під час встановлення.
Однією з ключових переваг конектора Staubli MC-socket PV-KBT4/6I-UR 5-6 мм (мама) є використання унікальної контактної технології MULTILAM. Ця технологія гарантує чудову довготривалу надійність і низький контактний опір упродовж усього терміну служби виробу. Це дає змогу збільшити ефективність і довговічність сонячних енергетичних систем.
Конектор Staubli MC-socket PV-KBT4/6I-UR 5-6 мм (мама) - це надійне та універсальне рішення для з'єднання сонячних панелей та інверторного обладнання.
Характеристики:

- Перетин кабелю: 5-
- Додаткові характеристики: до 1500 В
- Розмір пакування: 15 x 15 x 60 мм
- Вага: 0.011 кг
Staubli
260214
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук