MC-4 конектор Staubli MC-plug PV-KST4/6I-UR 5-6 мм (папа)

260213
110,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

MC-4 конектор Staubli MC-plug PV-KST4/6I-UR 5-6 мм (папа) призначений для з'єднання фотомодулів та інверторного обладнання до 1500 В постійного струму. Технологія MULTILAM гарантує чудову довготривалу надійність і низький контактний опір протягом усього терміну служби виробу.
Staubli MC-4 конектор MC-plug PV-KST4/6I-UR 5-6 мм (папа) є надійним і безпечним конектором для з'єднання фотомодулів та інверторного обладнання. Цей конектор призначений для роботи з напругами до 1500 В постійного струму, що дає змогу використовувати його в різних сонячних енергетичних системах.
Конектор MC-plug PV-KST4/6I-UR 5-6 мм (папа) оснащений контактною технологією MULTILAM, яка забезпечує чудову довготривалу надійність і низький контактний опір. Ця технологія дає змогу досягти високої ефективності передавання енергії та зменшити втрати на контактах.
Конектор MC-plug PV-KST4/6I-UR 5-6 мм (папа) також вирізняється простотою у використанні та безпекою з'єднання. Завдяки безпечному стикуванню, пристрій забезпечує високий захист від короткого замикання та перевантажень.
Конектори Staubli MC-4 дають змогу багаторазово з'єднувати-роз'єднувати, що полегшує встановлення та обслуговування сонячних енергетичних систем. Вони також можуть бути використані для з'єднання кабелів сонячної панелі з різними кабелями інших діаметрів, що дає змогу використовувати їх у різних конфігураціях систем.
Staubli MC-4 конектор MC-plug PV-KST4/6I-UR 5-6 мм (папа) - це високоякісний і надійний конектор, розроблений для роботи в сонячних енергетичних системах. Він вирізняється високою ефективністю передачі енергії, безпекою з'єднання та простотою у використанні.
Характеристики:

- Перетин кабелю: 5-6 мм
- Додаткові характеристики: до 1500 В
- Розмір пакування: 15 x 15 x 60 мм
- Вага: 0.011 кг
Staubli
260213
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук