Сумка EcoFlow DELTA Pro Bag

243335
5 396,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Сумка EcoFlow DELTA Pro Bag призначена для перенесення або зберігання портативної електростанції EcoFlow DELTA Pro. Виготовлено сумку з легкого, водонепроникного та зносостійкого матеріалу Oxford 600D, який чудово захищатиме електростанцію EcoFlow DELTA Pro від впливу зовнішнього середовища, ударів і подряпин під час транспортування. Стандарт водонепроникності та пилонепроникності IP54. Колір: чорний. Розмір: 640 x 260 x 40 мм. Вага: 740 г
Сумка EcoFlow DELTA Pro Bag — призначена для перенесення або зберігання портативної електростанції EcoFlow DELTA Pro. У сумці зручно переносити, транспортувати та зберігати зарядну станцію, захищаючи її від води, сміття та пошкоджень під час руху. DELTA Pro Bag була ексклюзивно розроблена для захисту портативної електростанції EcoFlow DELTA Pro від погодних умов, захищаючи її від води, сміття та пошкоджень під час руху.
Виготовлено сумку з легкого, водонепроникного та зносостійкого матеріалу Oxford 600D, який відмінно захищатиме електростанцію EcoFlow DELTA Pro від впливу зовнішнього середовища, ударів і подряпин під час транспортування. А спеціальне покриття DWR робить захисну сумку водонепроникною. Стандарт водонепроникності та пилонепроникності IP54.
Сумка EcoFlow DELTA Pro Bag оснащена зручними коліщатками, за допомогою яких ви зможете легко транспортувати портативну електростанцію EcoFlow DELTA Pro. Велике відділення для зберігання у верхній частині сумки дає змогу зберігати всі необхідні периферійні аксесуари, як-от кабелі, дроти, дрібну техніку та інші аксесуари, необхідні для портативної електростанції. Ви можете отримати повний доступ до розеток і портів USB через зручну кришку доступу. Прозора кришка РК-екрана дає змогу легко контролювати DELTA Pro, захищаючи дисплей від подряпин.
Характеристики:

- Бренд: EcoFlow
- Матеріал: 600D ПУ Оксфорд
- Захист від води та пилу: IP54
- Колір: чорний
- Розмір: 640 x 260 x 40 мм
- Вага: 740 г
EcoFlow
243335
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук