Бензиновий генератор TMG Power GG7500E максимальна потужність 6.5 кВт

248803
52 500,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Бензиновий однофазний генератор з номінальною напругою 220В. Номінальна потужність 6 кВт, максимальна потужність 6.5 кВт. Тип розеток: 1х16А (220В), 1х32А (220В). Блок AVR - автоматичний стабілізатор напруги. Колеса для транспортування. Тип двигуна: 4-х тактний одноциліндровий з повітряним охолодженням, OHV. Об'єм двигуна: 420 см3. Система запуску: ручний/електростартер. Об'єм паливного бака: 25 л. Об'єм мастила: 1,1 л.
Бензиновий однофазний генератор TMG Power GG7500E — призначений для забезпечення автономного або аварійного подання електроенергії в різних умовах. За допомогою цього генератора можна забезпечити резервне електроживлення в заміських будинках, офісах, торгових точках, на будівельних майданчиках і в інших місцях, де немає постійного електропостачання або виникають перебої в його подачі.
Максимальна потужність при великому навантаженні може становити до 7 кВт, а у звичайному номінальному режимі до 6 кВт, що дасть змогу живити потужні електроприлади, як-от холодильники, кондиціонери, насоси, інструменти та інше обладнання. Інтуїтивно зрозуміла панель управління забезпечує простоту і зручність під час використання. Також на панелі є індикатори, які показують рівень палива і поточну потужність генератора. Ви можете легко перемикатися між різними режимами роботи, включно з енергоощадним режимом, який дає змогу заощаджувати пальне і збільшувати час роботи генератора.
Генератор оснащений одноциліндровим чотиритактним двигуном з повітряним охолодженням, який забезпечує високу продуктивність і економічність роботи. Об'єм двигуна становить 420 см3, а система запуску може бути як ручний, так і електричний стартер. Обмотка синхронного альтернатора виконана з якісної міді, що гарантує довговічність і надійність роботи генератора.
Генератор оснащений термомагнітним запобіжником - розмикачем ланцюга, який запобігає пошкодженню обладнання в разі перевантаження. Також він має автоматичний стабілізатор напруги AVR, який забезпечує стабільність напруги та захист обладнання від перевантаження. Він обладнаний низкою додаткових функцій, як-от зупинка двигуна в разі недостатнього рівня оливи, вольтметр для контролю напруги, вихід постійного струму для заряджання акумуляторів. Крім того, генератор оснащений системою безпеки, яка автоматично вимикає його в разі перегріву або низького рівня масла.
Корпус генератора виконаний з якісних матеріалів, які захищають його від пошкоджень і корозії, що забезпечує довговічність і надійність пристрою. За необхідності, ви можете легко переміщати генератор завдяки колесам і ручці. TMG Power GG7500E - це ідеальне рішення для тих, хто шукає надійний і якісний бензиновий генератор, що гарантує стабільне та безперебійне електропостачання без зайвих складнощів.
Технічні характеристики:

- Максимальна потужність: 6.5 кВт (7.5 кВА)
- Номінальна потужність: 6 кВт (6.8 кВА)
- Кількість фаз: 1 фаза
- Номінальна напруга: 220В
- Номінальна частота: 50 Гц
- Тип альтернатора: синхронний
- Матеріал обмотки: Мідь
- Робочий рівень шуму (7 м): 74 дБ
- Паливо: Бензин
- Клас захисту: IP23
- Зупинка двигуна в разі недостатнього рівня масла
- Термомагнітний запобіжник - розмикач ланцюга
- Вольтметр
- Вихід постійного струму для заряджання акумуляторів
- Колеса для транспортування
- Тип розеток: 1х16А (220В), 1х32А (220В)
- Блок AVR - автоматичний стабілізатор напруги
- Модель двигуна: 420series
- Тип двигуна: 4-х тактний одноциліндровий з повітряним охолодженням, OHV
- Об'єм двигуна: 420 см3
- Система запуску: ручний/електростартер
- Номінальна швидкість обертання: 3000/3600 (об/хв)
- Об'єм паливного бака: 25 л
- Об'єм мастила: 1,1 л
- Розміри: 715 x 605 x 600 мм
- Вага: 90 кг
TMG Power
248803
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук