Кронштейн універсальний - монтажна коробка ATIS AB-MAX

110774
117,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Кронштейн універсальний AB-MAX, Накладний спосіб монтажу, кріпиться за допомогою кронштейна AB-MaxB. Матеріал: пластик. Розміри: 130х130х84мм.


Кронштейн універсальний AB-MAX - монтажна коробка для камер відеоспостереження. Забезпечує зручність монтажу відеокамер на стіну або стелю. Для встановлення на стовп рекомендуємо використовувати кронштейн AB-maxB.
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ
Кронштейн AB-MAX використовується для зовнішнього встановлення камерВнутрішній простір дозволяє розмістити блок живлення та пристрою комутації, захищаючи їх від пилу. Додаткові прокладки забезпечують подвійний захист від води. Забезпечує акуратний зовнішній вигляд.Завдяки нижній кришці, що легко відчиняється, зручно підключати дроти, напрямок і кут нахилу камери можна просто відрегулювати без зняття. Монтажна коробка забезпечує ідеальну гальванічну розв'язку корпусу відеокамери від поверхні на яку вона встановлюється (критично при встановленні на металеві конструкції).Матеріал виготовлення - ударостійкий пластик, стійкий до перепадів температур і ультрафіолету.
ІНСТРУКЦІЯ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ
Прокладка кабелю здійснюється через технологічний отвір ззадуКабелі від камери прокладаються через отвір на лицьовій частиніВидалити пластикову кришку за допомогою ножаПотім виконайте теж саме на лицьовій частиніПрокладіть кабелі від камери через отвір і закріпіть камеру на кронштейніГотово
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Накладний спосіб монтажу, кріпиться за допомогою кронштейна AB-MaxB.Матеріал: пластик.Розміри: 130х130х84мм.

110774
100 од.
2024-02-26

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук