Смарт-замок Lock300 біометричний для скляних та металопластикових дверей

110626
5 031,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Смарт-замок Lock300 біометричний для скляних та металопластикових дверей - це інтелектуальний і надійний спосіб для забезпечення безпеки та комфорту. Ідентифікація: відбиток пальця/картка/пароль. Ємність користувача: 1000. Датчик відбитків пальців: ємнісний датчик відбитків пальців. Алгоритм ідентифікації відбитків пальців: DL V2.0. Корпус: суцільнометалевий корпус ABS. Швидкість розпізнавання: 0.5 сек. FAR (коефіцієнт помилкових допусків): 0.0001%. FRR (коефіцієнт помилкових відмов): 0.01%. Вибір мови: Англійська. Аварійне живлення: Підтримка. Відповідна товщина дверей: 8-12 мм. Джерело живлення: 4-6 В (4шт)
Смарт-замок Lock300 біометричний для скляних і металопластикових дверей - це інтелектуальний і надійний спосіб для забезпечення безпеки та комфорту. Передові технології та функції роблять його винятковим у своєму роді.
Переваги смарт-замка Lock300:

- Безліч способів доступу: Lock300 надає різноманітні способи доступу. Використовуйте відбиток пальця, пароль, розумну карту або навіть комбінуйте їх для максимальної безпеки.
- Подвійна аутентифікація: Lock300 пропонує подвійну аутентифікацію, використовуючи шифрування відбитків пальців та їхні комбінації для забезпечення подвійної безпеки вашого будинку або офісу.
- Провідний алгоритм відбитків пальців: Lock300 використовує найкращий алгоритм для відбитків пальців DL V2.0, що забезпечує максимальну надійність і стабільність під час ідентифікації.
- Сенсорна клавіатура: Ємнісна сенсорна клавіатура з LED-підсвічуванням забезпечує не тільки міцність, а й красу дизайну. Керування замком стало ще зручнішим.
- Індукційне живлення: Забудьте про незручності із заміною батарейок. Lock300 замок працює на індукційному живленні, що забезпечує надійність і зручність використання.
- Дисплей зі зручним меню: Керування Lock300 стало ще зручнішим завдяки продуманому дизайну меню на дисплеї. Усі налаштування та функції легко доступні.
- Попередження про низьку напругу: Завдяки напрузі батареї на дисплеї, що відображається в реальному часі, ви завжди будете в курсі стану батареї і зможете вчасно замінити її, щоб не залишатися без доступу.

Інструкції з розблокування та блокування:

- Зовнішнє розблокування: Введіть правильний код користувача (відбиток пальця, пароль, картка) або використовуйте правильний ключ дистанційного керування. Замок автоматично перейде в стан розблокування.
- Зовнішнє блокування: Коли замок перебуває у стані автоблокування, дверний замок з'єднується із замковою щілиною, і засувка автоматично закривається. У ручному блокуванні, після поєднання дверного замка і замкової щілини, натисніть будь-яку клавішу на клавіатурі. Натискання клавіші "*" вимкне замок.
- Розблокування всередині приміщення: Поверніть ручку для розблокування, а потім заблокуйте, якщо необхідно.
- Замок усередині приміщення: Коли замок перебуває у стані автоблокування, дверний замок з'єднується із замковою щілиною, і засувка автоматично закривається. У ручному блокуванні, дверна засувка з'єднується із замковою щілиною, і для розблокування поверніть ручку, щоб засувка утримувала замок.

Характеристики:

- Ідентифікація: відбиток пальця/картка/пароль
- Ємність користувача: 1000
- Датчик відбитків пальців: ємнісний датчик відбитків пальців
- Алгоритм ідентифікації відбитків пальців: DL V2.0
- Корпус: суцільнометалевий корпус ABS
- Швидкість розпізнавання: 0.5 сек
- FAR (коефіцієнт помилкових допусків): 0.0001%
- FRR (коефіцієнт помилкових відмов): 0.01%
- Вибір мови: Англійська
- Аварійне живлення: Підтримка
- Відповідна товщина дверей: 8-12 мм
- Джерело живлення: 4-6 В (батареї 4шт)
- Робоча температура: -20°C ~ +50°C
- Розміри: 77 x 75.30 x 180 мм
110626
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук