Акумулятор гелевий Vanyo VA200-12 GEL 200 А·год 12В

285170
15 210,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Акумулятор гелевий Vanyo VA200-12 GEL 200 А·год 12В надійне джерело живлення, може використовуватися для найрізноманітніших завдань. Відрізняється високою ємністю, тривалим терміном служби і стійкістю до глибоких розрядів. Безпечний для використання в житлових приміщеннях, оскільки GEL акумулятор практично не виділяє шкідливих або небезпечних газів і не потребує обслуговування протягом усього терміну служби. Ємність: 200 A·год. Напруга: 12 В. Розміри (Д х В х Ш): 522 x 218 x 238мм. Вага: 57.6 кг
Акумулятор гелевий Vanyo VA200-12 GEL 200 А·год 12В — це надійне джерело живлення, яке може використовуватися для найрізноманітніших завдань. Він вирізняється високою ємністю, тривалим терміном служби та стійкістю до глибоких розрядів.
GEL акумулятор
Свинцево-кислотний акумулятор Vanyo VA200-12 GEL 200 А·год 12В виконаний в герметичному корпусі і зроблений за технологією GEL (гелева). Ця технологія передбачає використання не рідкого, а абсорбованого електроліту в гелеподібному стані. Така структура досягається завдяки додаванню в електроліт двоокису кремнію.
Безпечний для використання в житлових приміщеннях, оскільки GEL акумулятор практично не виділяє шкідливих або небезпечних газів і не потребує обслуговування протягом усього терміну служби.
Переваги використання GEL акумуляторів

- Збільшений термін служби. Виробники стверджують, що гелеві акумулятори можуть працювати до 10 років. При цьому вони відрізняються низьким саморозрядом у період простою (за рік розряджається на 15-20%).
- Стійкість до глибоких розрядів. У разі своєчасного заряджання (одразу після розряджання) гелеві акумулятори стійкі до повного розрядження і без проблем заряджаються і працюють після розрядження до "нуля" (до напруги відсічення 10.5 В). Витримують до 400 повних розрядів, якщо після кожного розряду негайно слідує безперервний цикл заряду тривалістю не менше 20 годин.
- Висока продуктивність. Низький внутрішній опір забезпечує вищий розрядний і зарядний струм для кращої продуктивності.
- Відсутність технічного обслуговування. GEL акумулятори складаються з гелю, а не з рідини, що повністю виключає потребу в їх обслуговуванні.
- Гнучке встановлення. Гелеві акумулятори можна встановлювати практично в будь-якому положенні, оскільки вони завдяки міцній конструкції не протікають.
- Повна безпека. Повністю герметична конструкція, немає ніяких витоків електроліту і випарів шкідливих газів, що дає змогу безпечно використовувати і заряджати цей тип акумуляторів навіть вдома.

Технічні характеристики акумулятора Vanyo VA200-12 GEL 200 А·год 12В

- ємність: 200 А·год
- напруга: 12 В
- розміри (Д х В х Ш): 522 x 218 x 238 мм
- вага: 57.6 кг

Сфера застосування
Акумулятор Vanyo VA200-12 GEL 200 А·год 12В застосовують як джерело живлення для ДБЖ в офісах, торговельних центрах, лікарнях та інших установах, резервне джерело живлення для систем опалення, вентиляції та кондиціювання повітря, для систем освітлення в аварійних ситуаціях, для систем телекомунікацій, як-от базові станції стільникового зв'язку.
Зверніть увагу на умови експлуатації та гарантійне обслуговування акумуляторної батареї.
Увага!

- Не призначений для використання в автомобілях.
- Призначений для систем безперебійного живлення і для систем резервного живлення (ДБЖ, інвертори, інше).
Vanyo
285170
100 од.
2024-02-26
Новий товар

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук