Камера IMOU IPC-C22EP-A Wi-Fi с двухсторонней связью

156669
2 028,00 ₴
без податку
Кількість

  • Безкоштовна доставка по Києву і області Доставка

    Безкоштовна доставка
    при замовленні від 1500 грн.

    Самовивіз
    Кур'єром по Києву - 50 грн.
    Нова Пошта (всі регіони)
    Інші транспортні служби

  • 14 днів на обмін Оплата

    Готівкою при отриманні
    Безготівковий переказ
    VISA/Mastercard
    Приват24

  • Гарантія на придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців. Гарантія

    На придбані в нашому магазині товари надається гарантія 12 місяців.

Бюджетна модель камери IMOU IPC-C22EP-A прийшла на зміну популярної моделі IPC-C22EP. Новинка 2021 року зі низькою ціною і високою деталізацією зображення.

     Новинка 2021 року, модель IMOU IPC-C22EP-A призначена для монтажу всередині приміщень і для контролю квартири, приватного будинку або офісу. Тепер Ви можете не турбуватися про свою безпеку, адже камера IMOU IPC-C22EP-A дозволяє не тільки записувати відеоролики, але і передавати зображення онлайн 24/7 і все, що для цього необхідно - наявність інтернету і роутера. Давайте розглянемо, що ж є такого в цій камері, що явно виділяє дану модель серед інших Wi-Fi камер? Крім запису в FullHD вирішенні, дана камера має двосторонній зв'язок, що дозволяє не тільки бачити, а й чути, що відбувається на об'єкті. 

  Також розробники IMOU впровадили функцію визначення аномального звуку. Це означає, що якщо ваша дитина заплаче вночі, на ваш смартфон прийде повідомлення. Також великим плюсом даної камери є широкий кут огляду в 112 градусів по горизонталі і 58 градусів по вертикалі, що дозволяє встановити камеру в будь-якому кутку приміщення. Найчастіше дана модель встановлюється в квартирах, заміських будинках, офісах і дозволяє онлайн контролювати те, що відбувається на об'єкті. Також є нічна вбудоване підсвічування до 10 метрів. Записуються відеоролики на карту пам'яті (в комплекті не поставляється) до 256Гб, а кодек H.265 збільшує глибину архіву до 2 місяців (запис проводиться по руху і архів залежить від ряду факторів). У комплекті з камерою поставляється блок живлення 5V 1A, що дозволяє підключати дану камеру до зовнішніх блоків живлення (наприклад PowerBank). Дана модель має низьку ціну і високу якість зображення. 

   У разі необхідності IMOU IPC-C22EP-A можна вивести на NVR відеореєстратор і вести запис на віддалений реєстратор або в хмару. 

 Купити камеру можливо по телефону (098) 835-38-85, також наші фахівці допоможуть Вам провести всі необхідні настройки при підключенні камери до роутера.

156669
100 од.
2024-02-26

Характеристики

Тип товару
IP- відеокамера
Тип установки
накладної
дозвіл камери
2Мп
Роздільна здатність, пікселі
1920x1080
підтримка SD
до 256 Гб
регулювання яскравості
є
колір
білий
Підтримка Wi-Fi
є
Управління через телефон
є
харчування
DC5V
Гарантія
12 місяців
День ніч
є
Слот під SD-карту
є
Перегляд через Інтернет
є

Відгуки

Напишіть свій відгук

Напишіть свій відгук